Zoeken

Hakim Ziyech hekelt zionistische propaganda: "Zij zijn de duivel"

17 oktober 2024 - 23:00 - Sport

©

Hakim Ziyech heeft opnieuw zijn solidariteit betuigd aan het Palestijnse volk te midden van het voortdurende geweld en de ontheemding in de Gazastrook.

Op maandag deelde de Atlas Leeuw een story op Instagram waarin hij de "Zionistische propaganda" hekelde. Ziyech spreekt zich uit tegen de beeldvorming rondom de Israëlische acties en stelt dat de waarheid anders is dan wordt gepresenteerd.

Lees ook: Hakim Ziyech haal hard uit naar Marokkaanse regering

"Zoals de Zionisten zeggen: Wij zijn de vredestichters. Maar in werkelijkheid: zij zijn de duivels," schreef Ziyech. Hij plaatste ook een afbeelding die de Israëlische bezettingsstrijdkrachten toont die Palestijnse vluchtelingen levend verbranden bij het Al-Aqsa Martelarenziekenhuis in Deir al-Balah, in het centrale gedeelte van de Gazastrook, op zondag.

Lees ook: Marokkaans elftal: Hakim Ziyech gestraft voor Gaza-uitspraken?

Het is niet de eerste keer dat de Marokkaanse international de Israëlische aanvallen op Gaza aan de kaak stelt. Enkele weken geleden veroordeelde hij al de daden van Israëlische soldaten, na de verspreiding van een video waarin Israëlische troepen de lichamen van Palestijnen van daken gooien in Jenin.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team