– 250g dikke griesmeel
– 100g fijne griesmeel
– 25g melkpoeder
– 1 theelepel kristalsuiker
– 1/4 glas olie
– 75g boter
– Zout
– 1 zakje vanillesuiker
– 1/2 zakje bakpoeder
– Lauw water
Doe de twee soorten griesmeel in een kom met het melkpoeder, boter en olie. Kneed tot een homogeen deeg.
Voeg alle andere ingrediënten toe en kneed, terwijl je geleidelijk aan lauw water toevoegt, tot een glad deeg.
Vorm balletjes met het deeg, bestrooi met fijne griesmeel en duw tot een plat broodvorm.
Bak elke harcha in een koekenpan tot het mooi goudkleurig is aan beide kanten.
Besprenkel met honing net voor het serveren.
Baghrir
Boechnikha of spaghetti chebakia
Marokkaans brood
Brioche met sinaasappel en kaneel
Notenkoekjes
Donuts met kaneel