Zoeken

Hiba Abouk en Achraf Hakimi: de waarheid achter hun ontmoeting in Madrid

21 september 2024 - 19:40 - Sport

©

Hiba Abouk, de Spaanse actrice en ex-vrouw van voetballer Achraf Hakimi, heeft geruchten over een mogelijke hereniging met haar ex-man de kop ingedrukt.

De geruchten ontstonden nadat ze samen met Hakimi en hun oudste zoon, Naím, werden gezien terwijl ze een restaurant in Madrid verlieten, samen met Kylian Mbappé, de aanvaller van Real Madrid en voormalig teamgenoot van Hakimi bij Paris Saint-Germain.

Lees ook: Hiba Abouk en Achraf Hakimi samen gespot met kinderen in Madrid

In een verklaring aan Europa Press verduidelijkte Hiba Abouk de aard van haar huidige relatie met Achraf Hakimi. Ze zei dat ze een goede band onderhoudt met haar ex-man vanwege hun kinderen, Naím (4 jaar) en Amin (2 jaar). "Ik wil er niet veel over zeggen, maar hij is natuurlijk de vader van mijn kinderen," aldus de actrice, die eraan toevoegde dat de voetballer zijn verantwoordelijkheden als vader volledig op zich neemt.

Hiba Abouk maakte ook van de gelegenheid gebruik om geruchten over een vermeende romance met Alvaro Muñoz Escassi te ontkrachten. Ze bevestigde dat ze alleen een vriendschappelijke relatie met hem heeft. "Alvaro is een vriend, iedereen kan het goed met hem vinden. Gelukkig heb ik met niemand conflicten en gaat alles goed," zei de deelneemster aan het programma Masterchef Celebrity.

Lees ook: Hiba Abouk na Achraf Hakimi: carrière, Masterchef en nieuwe liefde

De geruchten over een relatie met Escassi ontstonden nadat ze in juli tijdens een vakantie in Tunesië in een innige omhelzing waren gezien. Abouk benadrukte echter nogmaals dat ze gewoon vrienden zijn en dat Escassi hiervan op de hoogte is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team