Zoeken

Hiba Abouk en Achraf Hakimi samen gespot met kinderen in Madrid

12 september 2024 - 19:40 - Sport

©

Anderhalf jaar na hun veelbesproken scheiding zijn actrice Hiba Abouk en voetballer Achraf Hakimi samen gezien in Madrid, in het gezelschap van hun twee kinderen, Amin en Naim.

Het voormalig koppel werd gefotografeerd terwijl ze een restaurant in de chique wijk Salamanca verlieten. Later werden ze met hun kinderen gespot in een luxe SUV.

Lees ook: Achraf Hakimi onthult details over scheiding met Hiba Abouk

Opvallend genoeg werd ook de Franse voetballer Kylian Mbappé, een vriend en voormalig teamgenoot van de Marokkaanse international bij PSG, in hetzelfde restaurant gezien. Dit suggereert dat Mbappé mogelijk samen met Hakimi en Abouk heeft geluncht tijdens Hakimi’s bezoek aan Madrid.

Deze beelden komen te midden van geruchten over een mogelijke relatie tussen Hiba Abouk en Álvaro Muñoz Escassi. Volgens Spaanse media zouden de twee elkaar hebben leren kennen tijdens het vorige seizoen van het televisieprogramma "Masterchef Celebrity".

Lees ook: Hiba Abouk na Achraf Hakimi: carrière, Masterchef en nieuwe liefde

Achraf Hakimi en Hiba Abouk maakten hun relatie in de zomer van 2018 bekend en trouwden in het geheim in de zomer van 2020. Ze hebben twee kinderen samen, Amin (4) en Naim (2). In 2023 ging het stel uit elkaar na een mediagenieke scheiding.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team