Zoeken

Koning Mohammed VI reageert op oproep kankerpatiënt (video)

25 juli 2024 - 21:20 - Marokko

©

In een ontroerende video heeft influencer Khadija Assadiki onthuld dat Koning Mohammed VI positief heeft gereageerd op haar oproep en die van haar man, Hicham, die lijdt aan kanker, om behandeling buiten Marokko mogelijk te maken.

"Ik sta voor het ziekenhuis en heb goed nieuws te melden. Ik wil het goede nieuws dat ik dankzij de Almachtige heb ontvangen, met jullie delen," aldus Khadija in een video op haar Instagram-account. "Moge Allah onze Koning zegenen, hij heeft ons gebed verhoord. Ik zal niet langer tranen vergieten, dit is een genade van Allah. Hij zal de behandeling van Hicham buiten Marokko betalen."

Lees ook: Nieuwe oproep aan Koning Mohammed VI

De reactie van Koning Mohammed VI kwam tien dagen nadat Hicham een video op het account van zijn vrouw had geplaatst, waarin hij de monarch vroeg om hulp zodat hij in het buitenland behandeld kon worden.

Lees ook: Koning Mohammed VI beveelt opening ziekenhuis in Al Hoceima

Hicham, die sinds 2021 ziek is, verklaarde dat "de artsen van het ziekenhuis waar hij momenteel verblijft, evenals artsen van andere ziekenhuizen in het Koninkrijk, hebben vastgesteld dat de benodigde behandeling niet in Marokko beschikbaar is en dat hij naar het buitenland moet gaan."

https://www.instagram.com/reel/C9c7tIAN2s-/?utm_source=ig_web_copy_link

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team