Zoeken

Kritische situatie voor Marokkaanse WK-helden

24 augustus 2024 - 07:00 - Sport

©

Twee Marokkaanse middenvelders, die schitterden tijdens het WK 2022, bevinden zich in een onzekere transfersituatie. Hun positie bij hun clubs lijkt wankel, waardoor hun toekomst in het geding is.

Azzedine Ounahi, die met hoge verwachtingen bij Olympique Marseille tekende, lijkt uit de gratie te zijn gevallen bij de nieuwe trainer Roberto De Zerbi. De middenvelder, die indruk maakte tijdens het WK in Qatar, heeft moeite om een vaste basisplaats te veroveren. Marseille overweegt hem te verkopen om de financiële situatie van de club te verbeteren. Ounahi heeft naar verluidt een aanbod uit Qatar afgewezen en een mogelijke huurtransfer naar Las Palmas is door Marseille van de hand gewezen.

Lees ook: Toekomst Azzedine Ounahi onzeker bij club én Marokkaans elftal

Ook Sofyan Amrabat verkeert in een lastig parket. Na een succesvolle huurperiode bij Manchester United lijkt de Engelse club geen interesse te hebben in een definitieve overname. Amrabat heeft aanbiedingen ontvangen van Italiaanse en Spaanse clubs, en Manchester United zou hem opnieuw willen huren, maar zonder optie tot koop.

Lees ook: Fenerbahçe verhoogt bod op Sofyan Amrabat

Deze situatie houdt de speler in onzekerheid. Als een transfer naar een andere club niet lukt, zal de Atlas Leeuw wellicht bij Fiorentina moeten blijven, een scenario dat niet strookt met zijn ambities om voor een grotere club te spelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team