Zoeken

Laatste mercato-dagen: welk lot voor Marokkaanse internationals?

18 augustus 2024 - 19:40 - Sport

©

Met nog enkele dagen te gaan in de zomerse transferperiode, is de toekomst van verschillende Marokkaanse internationals nog steeds ongewis. Spelers als Sofyan Amrabat, Azzedine Ounahi, Sofiane Boufal en Achraf Dari zijn nog op zoek naar een nieuwe club.

Sofyan Amrabat hoopte na zijn huurperiode bij Manchester United daar te blijven, maar de Engelse club besloot de koopoptie niet te lichten. Nu zoekt hij zijn heil bij andere Europese topclubs. Zijn zaakwaarnemers hebben hem aangeboden bij Atlético Madrid, dat zijn middenveld wil versterken.

Lees ook: Amir Richardson naar Fiorentina op advies van Sofyan Amrabat

Ook Azzedine Ounahi beleeft geen makkelijke tijd. De middenvelder, die schitterde op het WK 2022, kon door blessures geen vaste basisplaats veroveren bij Marseille. De nieuwe trainer, Roberto De Zerbi, ziet geen toekomst voor hem bij de club. Ounahi heeft aanbiedingen ontvangen uit Saoedi-Arabië, maar geeft de voorkeur aan een Europese club.

Sofiane Boufal wil weg bij Al Rayyan in Qatar, maar heeft nog weinig concrete belangstelling. Alleen de Egyptische club Al Ahly heeft een aanbieding gedaan, maar dan wel op huurbasis. De 30-jarige aanvaller is op zoek naar een club waar hij zijn oude niveau kan terugvinden.

Lees ook: Amine Harit eist nieuwe kans bij club

Verdediger Achraf Dari staat op het punt om het Franse Brest te verlaten en hoopt op een Europese club, mogelijk het Belgische Charleroi waar hij vorig seizoen op huurbasis speelde. Ook de Egyptische topclub Al Ahly heeft interesse, maar Dari lijkt niet happig op een avontuur in Egypte.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team