Zoeken

Fenerbahçe verhoogt bod op Sofyan Amrabat

11 augustus 2024 - 11:20 - Sport

©

De Turkse topclub Fenerbahçe heeft zijn bod op middenvelder Sofyan Amrabat verhoogd. De Marokkaanse international staat te popelen om te vertrekken bij Fiorentina, maar de Italianen zijn nog niet akkoord gegaan met het nieuwe bod. Ook Manchester United zou nog steeds interesse hebben in Amrabat.

Sofyan Amrabat speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Manchester United, maar de Engelse club besloot de optie tot koop niet te lichten. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 bij Fiorentina, maar wil daar niet terugkeren. Manchester United hoopte Amrabat voor een lager bedrag over te kunnen nemen, maar Fiorentina houdt vast aan een hoge vraagprijs.

Lees ook: Sofyan Amrabat: sportieve vakantie in zonnige Marrakech (video)

Fenerbahçe-trainer José Mourinho zou erop gebrand zijn om Amrabat naar Istanbul te halen en het bod zou nu rond de 12 miljoen euro liggen, meldt het Turkse medium Fanatik. Dat is nog niet genoeg om Fiorentina te overtuigen, maar de onderhandelingen gaan door. Ook Napoli zou Amrabat willen aantrekken, maar de club moet eerst nog middenvelder Jens Cajuste verkopen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team