Zoeken

Lamine Yamal bezoekt vader in ziekenhuis na steekpartij (video)

16 augustus 2024 - 23:50 - Sport

©

Lamine Yamal, de jonge Spaanse international met Marokkaanse en Equatoriaal-Guinese roots, heeft zijn vader in het ziekenhuis bezocht nadat deze woensdagavond in het Rocafonda-district van Mataró, nabij Barcelona, tweemaal met een mes in de buik werd gestoken. Mounir Nasraoui verkeert momenteel in een stabiele toestand en wordt behandeld in het ziekenhuis Can Ruti in Badalona.

Volgens een politiewoordvoerder hebben de steekwonden geen vitale organen geraakt, waardoor zijn leven niet in gevaar is. Mounir werd na de aanval overgebracht naar de intensive care in Barcelona, maar zal waarschijnlijk snel naar een reguliere afdeling worden overgeplaatst. De aanval vond plaats rond 21.10 uur in de straat Frank Marshall. Zijn zoon, duidelijk bezorgd, bezocht hem na afloop van een trainingssessie. Ook Joan Laporta, de voorzitter van FC Barcelona, was woensdagavond aanwezig in het ziekenhuis om zijn steun te betuigen aan de familie van de getalenteerde vleugelspeler.

Lees ook: Vader van Lamine Yamal neergestoken in Barcelona (video)

De politie werd op de hoogte gebracht van het incident door een vriend van Mounir. Enkele uren later, nog dezelfde nacht, arresteerden zij drie verdachten in verband met de aanval. De verdachten werden rond 23.00 uur in hechtenis genomen, zo bevestigde een woordvoerder van de regionale politie. De betrokkenheid van deze drie personen wordt nog onderzocht, en verdere informatie over hun leeftijd en nationaliteit is nog niet vrijgegeven.

Lees ook: Oma Lamine Yamal: "Hij is trots op zijn Marokkaanse roots"

De politie sluit verdere arrestaties niet uit, aangezien zij nog steeds op zoek zijn naar een vierde verdachte. Het onderzoek naar de steekpartij is in volle gang.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team