Zoeken

Vader van Lamine Yamal neergestoken in Barcelona (video)

15 augustus 2024 - 10:30 - Sport

©

Mounir Nasraoui, de vader van het jonge voetbaltalent Lamine Yamal, is woensdagavond in de Spaanse stad Mataró bij Barcelona neergestoken. Hij werd twee keer in zijn buik geraakt en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is stabiel en hij verkeert buiten levensgevaar.

De politie heeft drie verdachten gearresteerd. Het incident vond plaats rond 21.00 uur op straat. Getuigen zagen hoe Nasraoui werd aangevallen en twee keer in zijn buik werd gestoken, waarna de daders te voet vluchtten. De hulpdiensten werden gealarmeerd en Mounir Nasraoui werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees ook: Wie zijn de ouders van EK-held Lamine Yamal?

De politie vermoedt dat de steekpartij verband houdt met een woordenwisseling die Mounir Nasraoui eerder die dag had met de drie verdachten. Tijdens het uitlaten van zijn hond zou hij zijn uitgescholden en met water bekogeld vanaf een balkon.

Lees ook: Oma Lamine Yamal: "Hij is trots op zijn Marokkaanse roots"

De drie verdachten zijn aangeklaagd voor poging tot moord. Mounir Nasraoui herstelt in het ziekenhuis en wordt regelmatig gebeld door zijn zoon Lamine. Verschillende familieleden en een vertegenwoordiger van FC Barcelona hebben hem in het ziekenhuis bezocht. Het politieonderzoek is nog gaande.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team