Zoeken

Manchester United wil Sofyan Amrabat definitief vastleggen, onder één voorwaarde

23 juli 2024 - 14:40 - Sport

©

Manchester United heeft de hoop op Sofyan Amrabat nog niet opgegeven. De Engelse club wil de Marokkaanse international graag definitief inlijven, maar stelt wel één belangrijke voorwaarde.

Volgens journalist Fabrizio Romano heeft Manchester United in de oorspronkelijke huurovereenkomst met Fiorentina een optie tot koop van 16,8 miljoen pond opgenomen, maar heeft besloten deze niet te gebruiken. Trainer Erik ten Hag is echter nog steeds gecharmeerd van Amrabat en de club is bereid om met Fiorentina te onderhandelen over een nieuwe transfersom.

Lees ook: Sofyan Amrabat in gevaar door nieuwe rivaal bij Manchester

Sofyan Amrabat kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Fiorentina en had moeite om zijn draai te vinden bij United. Pas aan het einde van het seizoen liet hij zijn klasse zien, met name in de gewonnen FA Cup-finale.

Lees ook: Sofyan Amrabat: sportieve vakantie in zonnige Marrakech (video)

De 27-jarige middenvelder heeft zelf al aangegeven graag bij Manchester United te willen blijven. "Weet ik al wat ik volgend jaar ga doen? Nee, we gaan praten. Blijven is zeker een optie. Kijk, ik denk dat het een heel moeilijk seizoen is geweest. Voor Manchester United moet het veel beter en ook voor mij persoonlijk. We gaan praten (...) Manchester United is de grootste club ter wereld, dus wie zou hier niet willen voetballen? Maar alle partijen moeten tevreden zijn met elkaar, dus we gaan nu om de tafel zitten en kijken wat er gebeurt," verklaarde Sofyan Amrabat enkele weken geleden in een gesprek met Ziggo Sport.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team