Zoeken

Marokkaanse international zet punt achter voetbalcarrière

24 augustus 2024 - 20:50 - Sport

©

De voormalige Marokkaanse international Zouhair Feddal heeft zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Na een carrière waarin hij voor verschillende clubs in Spanje, Italië, Portugal en Turkije speelde, heeft de verdediger besloten om een punt te zetten achter zijn professionele voetballoopbaan.

"Het begon allemaal als een spel en het werd mijn leven. Het volgende hoofdstuk zal beter zijn. Een miljoen keer bedankt voor de onvoorwaardelijke steun. Vaarwel", schreef Zouhair Feddal op sociale media.

Lees ook: Marokkaanse international Zouhair Feddal gearresteerd

"Het was niet makkelijk, maar het was het waard... Het nationale team, FUS Rabat, Parma, Siena, Palermo, Levante, Alavés, Betis, Sporting Lissabon, Valladolid en Alanyaspor, bedankt allemaal," vervolgde de Atlas Leeuw.

Zouhair Feddal richtte zich ook tot de clubs die hem de kans gaven om te spelen, inclusief amateurclubs en jeugdteams, "want ik ben gevormd in de modder". "Dankzij jullie heb ik geweldige mensen ontmoet en de wereld ontdekt. Eer, loyaliteit en opoffering, van de eerste minuut tot het laatste fluitsignaal. Bedankt voor alles wat jullie me hebben laten beleven."

Lees ook: Soufiane Rahimi krijgt recordbod

Feddal speelde zijn laatste seizoen bij Alanyaspor twee jaar geleden en was het afgelopen seizoen clubloos.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team