Zoeken

Soufiane Rahimi krijgt recordbod

20 augustus 2024 - 07:00 - Sport

©

Al-Nassr heeft zijn zinnen gezet op Soufiane Rahimi. De Saudische club is in onderhandeling met de Emirati club Al-Ain om de Marokkaanse aanvaller voor het einde van de zomertransferperiode binnen te halen.

Volgens Hesport is Al-Nassr vastbesloten om Rahimi te contracteren, die na zijn indrukwekkende prestaties op de Olympische Spelen in Parijs de aandacht trekt van verschillende clubs. De Saudische club is in gesprek met de Aziatische kampioen Al-Ain om de Atlas Leeuw, topscorer van het Olympisch toernooi met acht doelpunten, voor het sluiten van de transfermarkt te strikken.

Lees ook: Strijd om Soufiane Rahimi begonnen

Al-Nassr is bereid om Al-Ain een aanzienlijk bedrag te betalen om Soufiane Rahimi deze zomer over te nemen. De club uit de Emiraten wacht echter op een concreet bod van de Saudische club voordat ze beslissen of ze de jonge speler laten gaan. Al-Nassr wil de Marokkaanse international aantrekken om de aanval te versterken, vooral na de 4-1 nederlaag tegen Al-Hilal in de finale van de Saudi Arabian Super Cup afgelopen zaterdag.

Lees ook: XXL-bod voor Soufiane Rahimi

Soufiane Rahimi is de topscorer van het Olympisch voetbaltoernooi in Parijs met 8 doelpunten, waarmee hij het record evenaart van de Argentijn Carlos Tevez, die 8 doelpunten scoorde op de Olympische Spelen van 2004, en dat van de Egyptenaar Moustapha Reyadh, de Arabische speler die de meeste doelpunten scoorde op een Olympisch voetbaltoernooi in 1964.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team