Marokko wint twee uur na wedstrijd alsnog van Argentinië dankzij VAR (video)

25 juli 2024 - 07:00 - Sport

©

In een zinderende wedstrijd tussen Marokko en Argentinië waren het uiteindelijk de videoscheidsrechters die de doorslag gaven. Marokko leek de overwinning al binnen te hebben, maar een laat doelpunt van Argentinië dreigde roet in het eten te gooien.

De Atlas Leeuwen begonnen sterk en kwamen al snel op een 2-0 voorsprong dankzij twee doelpunten van Soufiane Rahimi. Vlak voor de rust deed Giuliano Simeone iets terug voor Argentinië.

Een lange blessuretijd van 16 minuten, veroorzaakt door organisatorische problemen voor de wedstrijd, gaf Argentinië de kans om in de laatste seconden alsnog gelijk te maken via Cristian Medina.

Het doelpunt van Medina werd echter tegen alle verwachtingen in geannuleerd wegens buitenspel na een VAR-check die bijna een uur duurde.

Met nog drie minuten extra tijd op de klok, wist Marokko de voorsprong vast te houden en de wedstrijd te winnen.