Zoeken

Marokko, "ideale bestemming" in september

19 september 2024 - 08:50 - Marokko

©

Marokko is een "ideale bestemming" in september en de herfst om een heerlijke tijd te hebben. "Er zijn altijd goede redenen om te gaan en te genieten van dit altijd even charmante land," schrijft het Franse tijdschrift "Quand partir".

In een artikel getiteld "September, de ideale maand voor een reis naar Marokko", wijst het Franse medium erop dat Marokko in deze periode een "aangenaam en zacht klimaat" en mild weer biedt.

Lees ook: Toerisme Marokko 2024: historische zomer, XXL vooruitzichten

"Vergeleken met de voorgaande maanden beginnen de temperaturen in september echt te dalen, waardoor deze maand een van de beste, zo niet de beste, is wat betreft het klimaat om het hele land te bezoeken", aldus het tijdschrift. Het herinnert eraan dat vorig jaar een recordaantal van 14,5 miljoen toeristen het koninkrijk bezocht.

September is ideaal om Marokko te bezoeken omdat de "stroom toeristen die in de zomer arriveerden begint af te nemen", merkt het blad op. Deze periode biedt toeristen de kans om "meer te genieten van de steden (vooral Marrakech) en de bezienswaardigheden, alles in een rustiger tempo en met aantrekkelijkere prijzen voor accommodatie en activiteiten."

Lees ook: Waarom Marokkanen steeds vaker hun vakantie in het buitenland doorbrengen

Marokko heeft een overvloed aan toeristische attracties en prachtige plekken om te bezoeken, zoals het Atlasgebergte en de Sahara. De auteur van het artikel benadrukt "de bergen van de Atlas waar je kunt wandelen, de ceder- en eikenbossen..., de herfstregens die voor groene en verfrissende landschappen zorgen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team