Zoeken

Marokko-Zambia: waar de wedstrijd live volgen

7 juni 2024 - 18:20 - Sport

©

Het Marokkaans elftal neemt het vanavond, vrijdag 7 juni, op tegen Zambia in een cruciale kwalificatiewedstrijd voor het WK 2026 in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Waar kan deze spannende wedstrijd live worden bekeken?

Tijdens een persconferentie op donderdag zette bondscoach Walid Regragui de druk op zijn spelers. "We spelen thuis en we móeten winnen. Het is cruciaal om ons te kwalificeren voor het WK 2026. Het zou historisch zijn voor Marokko om deel te nemen aan drie WK’s op rij. En zelfs vier, als we 2030 meerekenen," aldus de coach.

Lees ook: Marokko traint voor duel tegen Zambia (video)

Voor Regragui is "kwalificatie voor een WK een marathon. Het beslist zich vaak in de laatste wedstrijden. En daar zijn we klaar voor." "We kunnen offensief beter presteren dan tijdens de laatste drie wedstrijden," zei hij. "Dat is een discussie die al gaande is sinds het WK 2022. Maar ik maak me geen zorgen, we hebben kansen gecreëerd."

Lees ook: Wedstrijd Marokko-Congo in gevaar?

De wedstrijd Marokko-Zambia begint om 20.00 uur (Marokkaanse tijd) en 21.00 uur (Europese tijd). Het duel wordt in Agadir gespeeld en wordt live uitgezonden op Arryadia TNT.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team