Zoeken

Nabil Haryouli in actie tegen Zabiullah Mubarez

21 september 2024 - 18:50 - Sport

©

De Nederlands-Marokkaanse MMA-vechter Nabil Haryouli staat zondag tegenover de Afghaan Zabiullah Mubarez tijdens het Brave CF 87-evenement in Alkmaar.

Haryouli, geboren in Nederland uit Marokkaanse ouders, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug in verschillende vechtsporten, waaronder kickboksen en MMA. Op 17-jarige leeftijd tekende hij zijn eerste profcontract bij Enfusion en boekte sindsdien vele overwinningen. Hij staat bekend als een van de beste Marokkaanse vechters van zijn generatie en heeft de bijnaam "Mike Tyson van het kickboksen" gekregen.

Lees ook: Nabil Haryouli: kickbokser, acteur en ondernemer met een visie

In zijn MMA-carrière is Nabil Haryouli onstuitbaar gebleken, met een indrukwekkend record van 41 professionele gevechten zonder nederlaag, waarvan 19 overwinningen door knock-out.

Lees ook: Nabil Haryouli is MMA-vechter en runt een tandartspraktijk (video)

Om zijn positie bij BRAVE CF te versterken, moet Haryouli vanavond Zabiullah Mubarez verslaan. Het gevecht vindt plaats tijdens Brave CF 87, dat in samenwerking met Enfusion’s ECE MMA wordt georganiseerd. Het evenement begint om 18:00 uur en belooft een spektakel te worden voor vechtsportfans.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team