Zoeken

Reactie Achraf Hakimi na knappe zege Marokko tegen Irak

1 augustus 2024 - 18:00 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalploeg heeft dinsdag Irak met 3-0 verslagen op de Olympische Spelen in Parijs en is daarmee door naar de kwartfinale. Rechtsback Achraf Hakimi straalde van trots na afloop van de wedstrijd.

"Ik ben trots op deze belangrijke overwinning", vertelde Hakimi aan Hesport. "We hebben vandaag een geweldige wedstrijd gespeeld en onze fantastische supporters blij gemaakt." De Atlas Leeuw is bijzonder verheugd met de historische zege en de kwalificatie voor de volgende ronde. "We kunnen niet wachten om door te gaan," aldus Hakimi. "We zijn trots op wat we hebben bereikt. We hebben onze kansen gegrepen en gaan ons nu voorbereiden op de volgende wedstrijd."

Lees ook: Achraf Hakimi boos op Marokkaanse fans na overwinning op Argentinië

Marokko eindigde als eerste in groep B, na eerder Argentinië te hebben verslagen (2-1) en van Oekraïne te hebben verloren (1-2). Vrijdagmiddag om 15 uur (Franse tijd) neemt het Marokkaanse team het in de kwartfinale op tegen de Verenigde Staten in het Parc des Princes stadion in Parijs. De ploeg hoopt zich te plaatsen voor de halve finale van het Olympisch voetbaltoernooi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team