Zoeken

Royal Air Maroc annuleert meerdere vluchten

1 oktober 2024 - 16:20 - Marokko

©

Een staking in de Belgische bewakings-, schoonmaak- en horecasector heeft Royal Air Maroc gedwongen om al haar vluchten van en naar Brussel te annuleren.

De staking verstoort het luchtverkeer op de luchthavens van Brussel, Charleroi en Luik ernstig, omdat werknemers willen deelnemen aan een grote demonstratie in Brussel.

Lees ook: Annulering vluchten Royal Air Maroc: woede neemt toe

Royal Air Maroc heeft via een bericht op X laten weten dat de vluchten AT678/AT679 en AT832/AT833, van en naar Brussel, zijn geannuleerd vanwege de staking op 1 oktober. De luchtvaartmaatschappij probeert de overlast voor passagiers te beperken door hen om te boeken naar andere vluchten. Reizigers van wie de contactgegevens bekend zijn, zullen per e-mail en sms worden geïnformeerd over hun nieuwe vlucht.

Lees ook: Vluchten tussen Marokko en België mogelijk geannuleerd

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij adviseert alle passagiers om de status van hun vlucht te controleren en hun contactgegevens bij te werken via de website. Passagiers die niet willen omboeken, kunnen hun ticket laten terugbetalen. Ook is het mogelijk om kosteloos de reisdatum te wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid in dezelfde klasse, binnen 7 dagen na de oorspronkelijke vluchtdatum.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team