Zoeken

Royal Air Maroc breidt uit met nieuwe route

3 augustus 2024 - 08:00 - Marokko

©

Royal Air Maroc breidt haar internationaal netwerk uit met een nieuwe directe route tussen Casablanca en Toronto in Canada. Vanaf 8 december 2024 kunnen reizigers drie keer per week, op woensdag, vrijdag en zondag, rechtstreeks tussen deze twee steden vliegen.

De vluchten vertrekken om 16:45 uur lokale tijd vanuit Casablanca en landen om 19:25 uur lokale tijd in Toronto. De terugvlucht vertrekt om 21:30 uur vanuit Toronto en arriveert de volgende dag om 10:50 uur in Casablanca. Alle vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 787 Dreamliner, bekend om zijn comfort en brandstofefficiëntie.

Lees ook: Royal Air Maroc opent routes van Rotterdam naar Tanger, Oujda en Nador

Dit is de tweede directe route van Royal Air Maroc naar Canada, waarmee de aanwezigheid van de luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika wordt versterkt. Naast deze nieuwe route biedt Royal Air Maroc al directe vluchten aan vanuit Casablanca naar Montreal, New York, Washington, Miami en, vanaf 7 december, Sao Paulo.

Hamid Addou, CEO van Royal Air Maroc, benadrukte dat deze nieuwe verbinding tegemoetkomt aan de grote vraag van de Marokkaanse diaspora in Canada, met name in de regio Ontario. "De lancering van de Casablanca-Toronto route is voornamelijk bedoeld om te voldoen aan de sterke vraag van Marokkanen die in Canada wonen. Het zal onze bestaande dienstregeling aanvullen, met name de Casablanca-Montreal route, die al sinds 1975 bestaat en momenteel twee vluchten per dag uitvoert", aldus Addou.

Lees ook: Royal Air Maroc breidt uit met Dreamliners en A330 NEO’s

Tickets voor deze vluchten zijn al te koop via de website van Royal Air Maroc, evenals via de callcenters, verkoopkantoren en het partnernetwerk in de reisbranche. Geïnteresseerde passagiers kunnen hun tickets ook boeken via partnerreisbureaus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team