Zoeken

Royal Air Maroc zakt in wereldtop

2 juli 2024 - 22:10 - Marokko

©

Royal Air Maroc is opnieuw opgenomen in de lijst van 100 beste luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, maar is twee plaatsen gedaald naar de 55e positie in de ranglijst van Skytrax, een internationaal beoordelingsbureau voor luchtvaartmaatschappijen.

Op het Afrikaanse continent staat de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij op de tweede plaats, na Ethiopian Airlines (36e wereldwijd) en voor South African Airways (69e wereldwijd).

Lees ook: Royal Air Maroc mikt op XXL vloot voor WK 2030

Skytrax heeft Royal Air Maroc voor het tiende jaar op rij de prestigieuze 4-sterrenwaardering toegekend. Daarnaast won Royal Air Maroc de titel "Beste regionale luchtvaartmaatschappij van Afrika". Kenya Airways (77e wereldwijd) en Rwanda Air (81e) maken de top 5 in Afrika compleet. Air Mauritius (85e) en EgyptAir (88e) zijn de twee andere Afrikaanse luchtvaartmaatschappijen in de top 100.

Qatar Airways voert de lijst aan, dankzij de vooruitstrevende service aan boord, waaronder comfort, verfijnde keuken, entertainment en een moderne vloot. Singapore Airlines staat op de tweede plaats vanwege de uitstekende klantenservice en gastronomische maaltijden, terwijl Emirates de derde plaats inneemt met zijn moderne vliegtuigen en cultureel diverse personeel.

Lees ook: Royal Air Maroc komt met nieuwe routes én nieuwe vliegtuigen

Skytrax baseert zijn jaarlijkse ranglijst op een enquête onder miljoenen passagiers van honderden luchtvaartmaatschappijen. Passagiers beoordelen luchtvaartmaatschappijen op verschillende aspecten, zoals service aan boord, comfort, kwaliteit van maaltijden en efficiëntie van luchthavenactiviteiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team