Zoeken

Royal Mansour opent deuren in Noord-Marokko

6 oktober 2024 - 10:30 - Marokko

©

De Royal Mansour Collection heeft er een derde parel bij: het Royal Mansour Tamuda Bay. Dit nieuwe luxehotel ligt vlakbij Tanger en Tetouan, aan de baai van Tamuda, waar de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan elkaar ontmoeten. Het hotel is een waar strandpaleis en viert het kustleven aan de Alboran Zee.

Het Royal Mansour Tamuda Bay beschikt over 55 suites en villa’s, met een architectuur die een eigentijdse stijl combineert met Marokkaanse tradities. Het interieurontwerp heeft subtiele maritieme accenten en combineert edele materialen met Marokkaans vakmanschap.

Lees ook: Bouw luxehotel Royal Mansour in Rabat van start

De suites en villa’s bieden een weids uitzicht op zee, de weelderige tuinen en het Rifgebergte. De suites zijn minimaal 80 m² groot en hebben één slaapkamer, terwijl de Royal Villa 1700 m² beslaat en drie slaapkamers heeft. De villa’s beschikken over een eigen butler, wat de kunst van de service en de Marokkaanse gastvrijheid naar een hoger niveau tilt, aldus het persbericht van de Royal Mansour Collection.

Ook op culinair gebied belooft het Royal Mansour Tamuda Bay een topbestemming te worden. Het hotel heeft vier restaurants, elk met een eigen karakter, geleid door de Italiaanse broers Alajmo, de Franse chef-kok Éric Frechon en Quique Dacosta, Spaanse chef-kok met zeven Michelinsterren.

Lees ook: Hélène Darroze belooft culinaire revolutie in Royal Mansour

De Médi-Spa van het Royal Mansour Tamuda Bay is 4300 m² groot en maakt indruk met zijn smaragdgroene marmeren zwembaden, moucharabiehs, weelderige planten en attente therapeuten. Naast prestigieuze schoonheidsrituelen voor gezicht en lichaam, zal de Médi-Spa vanaf eind dit jaar ook behandelingen aanbieden die gericht zijn op holistisch welzijn en anti-aging geneeskunde, ontworpen en begeleid door professionals.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team