Zoeken

Ruzie tussen Regragui en Sektioui? Coach reageert

10 augustus 2024 - 23:00 - Sport

©

Tarik Sektioui, de succesvolle coach van het Marokkaanse Olympische voetbalteam, heeft alle geruchten over een vermeende ruzie met Walid Regragui, de bondscoach van het nationale elftal, de kop ingedrukt. Tijdens een persconferentie benadrukte Sektioui de goede samenwerking tussen beiden: "Regragui en ik werken samen om de doelen van de nationale teams te bereiken. We streven er altijd naar het beste te geven voor Marokko."

Deze verklaring komt als reactie op speculaties in de media over een mogelijke breuk tussen de twee coaches. Sektioui wilde duidelijk maken dat er juist sprake is van harmonie en een gezamenlijke inzet voor het succes van het Marokkaanse voetbal. Hij wees erop dat deze goede samenwerking tussen de technische staf van zowel het nationale team als het Olympische team de sleutel is tot het bereiken van topprestaties.

Lees ook: Walid Regragui onder vuur na uitschakeling Marokkaans olympisch team

De recente bronzen medaille van het Olympische team op de Spelen in Parijs onderstreept het succes van deze aanpak. Sektioui prees de belangrijke rol van Regragui bij de voorbereiding op de beslissende wedstrijden. Het historische succes van de Atlaswelpen is volgens hem het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen beide coaches.

Lees ook: Marokko beloont Sektioui met nieuwe functie na Olympisch succes

Sektioui sloot af met de belofte dat het uiteindelijke doel is om de Marokkaanse vlag hoog te houden op het internationale toneel, zowel met het nationale team als met het Olympische team.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team