Zoeken

Serveerders stelen de show tijdens race in Tanger (video)

1 oktober 2024 - 13:50 - Marokko

©

Tanger bruiste van de energie tijdens de vierde editie van de nationale wedstrijd voor serveerders. Tientallen deelnemers renden met volle plateaus over de marina, onder luid gejuich van het publiek. Het was een waar spektakel van snelheid en behendigheid, waarbij de deelnemers hun evenwicht en focus moesten bewaren om geen druppel te morsen.

Kadem Aboutayeb, de directeur van het evenement, benadrukt dat deze wedstrijd meer is dan alleen een leuke race. Het is een kans om de vaak onderschatte rol van serveerders in de horeca in de spotlights te zetten. Hun harde werk en toewijding verdienen erkenning, aldus Aboutayeb.

Lees ook: Tanger in race voor Formule 1 Grand Prix

Daarnaast is de wedstrijd een mooie manier om de culturele en toeristische aantrekkingskracht van Tanger te versterken. De stad, die bekendstaat als een belangrijke toeristische bestemming in Marokko, hoopt met dit soort evenementen haar internationale reputatie verder uit te bouwen.

Elk jaar wordt het niveau van de wedstrijd hoger, zegt de organisator. Deelnemers worden steeds creatiever in hun technieken om de plateaus stabiel te houden, wat zorgt voor een vermakelijk schouwspel voor het publiek.

Lees ook: Egyptische actrice Dalia El Behery betoverd door Tanger (video)

De organisatoren benadrukken dat deze wedstrijd de essentiële rol van serveerders in de Marokkaanse gastvrijheidsindustrie onderstreept. Hun bijdrage aan de positieve ervaring van toeristen is van onschatbare waarde. Het evenement wil ook de carrièremogelijkheden in de toeristische sector van de regio Tanger-Tetouan-Al Hoceima promoten. In steden als Tanger, M’diq, Assilah en Al Hoceima zijn verschillende opleidingen beschikbaar voor mensen die in de horeca willen werken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team