Zoeken

Snijbietenbladeren op zijn Marokkaans

Snijbietenbladeren op zijn Marokkaans
Ingrediënten

 1 bussel bietenbladeren
 Sap van 1/2 citroen
 Olijfolie
 Paprika
 Kumijn
 Zout

Was de snijbietbladeren en leg ze in een kookpot met kokend water om en laat ze gedurende ongeveer 5 minuten gaar koken. Roer af en toe. Koel ze af en snijd ze in kleine stukjes.

Doe ze opnieuw in de kookpot en voeg de paprika, de kumijn, de olijfolie en wat zout toe. Lat nog zo’n 10 minuten al roerend sudderen.

Op het einde van de kooktijd voeg het sap van een halve citroen toe.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team