Zoeken

Sofyan Amrabat in gesprek met Galatasaray

7 juni 2024 - 12:20 - Sport

©

Sofyan Amrabat is in onderhandeling met Galatasaray over een transfer deze zomer. De 27-jarige Marokkaanse international komt transfervrij van Fiorentina, waar hij het afgelopen seizoen op huurbasis voor Manchester United speelde.

Volgens Turkse media is Sofyan Amrabat zeer gemotiveerd om naar Galatasaray te komen. De clubleiding van de Turkse topclub, met trainer Okan Buruk voorop, zou Amrabat ook graag willen binnenhalen.

Lees ook: Sofyan Amrabat definitief weg bij Manchester United

De Atlas Leeuw heeft een connectie met Galatasaray: zijn broer Noureddine speelde er tussen 2012 en 2014. Bovendien speelt Hakim Ziyech ook bij Galatasaray.

Sofyan Amrabat maakte afgelopen seizoen bij Manchester United een goede indruk, ondanks dat hij door Erik ten Hag soms op ongebruikelijke posities werd ingezet. Hij hielp Manchester United aan de FA Cup-winst met een sterke prestatie in de finale tegen Manchester City. De clubleiding van Manchester United besloot echter zijn optie tot koop niet te lichten.

Lees ook: Sofyan Amrabat samen met Hakim Ziyech in Turkije?

Naast Galatasaray zijn er ook diverse Italiaanse clubs, waaronder Lazio, Napoli, Juventus en AC Milan, geïnteresseerd in Sofyan Amrabat. De Italiaanse clubs aarzelen echter om aan zijn salariswensen van 4 miljoen euro per jaar te voldoen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team