Zoeken

Superjacht Emir Qatar gespot in M’diq

20 augustus 2024 - 13:00 - Marokko

©

Het luxueuze jacht "Katara", eigendom van de Emir van Qatar, Tamim bin Hamad Al Thani, is zondag aangekomen aan de noordkust van Marokko, vanuit de Spaanse haven Puerto Banús.

Het jacht, dat toebehoort aan de regerende familie van Qatar, werd opgemerkt door vakantiegangers op de stranden van M’diq en Fnideq, meldt Rue20.

Lees ook: Luxejacht Qatarese miljardair gezien voor kust M’diq

"Katara", een van de grootste luxe jachten ter wereld, heeft een geschatte waarde van 300 miljoen dollar. Het jacht, met een gewicht van 7922 ton, werd gebouwd in Duitsland en beschikt over een helikopterplatform, satellietkoepels en jetski’s, wat het tot een indrukwekkend vaartuig maakt.

De komst van het jacht van de Emir naar de kusten van M’diq volgt kort na het vertrek van een ander luxe jacht, "Al Mirkab", dat eigendom is van de voormalige Qatarese premier Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani. Dit jacht is naar Al Hoceima vertrokken.

Lees ook: Koninklijke familie Qatar bouwt ziekenhuis in Marokko

Volgens bronnen van de site heeft "Al Mirqab" enkele dagen doorgebracht aan de kusten van M’diq en Tamuda Bay voordat het koers zette naar Al Hoceima, waar het momenteel aangemeerd is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team