Zoeken

Tajine van kabeljauw met groenten

Tajine van kabeljauw met groenten
Ingrediënten

 1 ajuin
 1 teentje knoflook
 1 tomaat
 1 wortel
 2 aardappelen
 1 rode paprika
 1 gele paprika
 6 takjes verse koriander
 500 gr kabeljauwfilet (of moten)
 1 theelepel gemalen komijn
 1 pakje saffraan
 1 theelepel paprikapoeder
 zout en zwarte peper
 6 soeplepels olie

Reinig de ajuin en snij in ringen. Pers de knoflook, snij de tomaat, de wortel en de aardappelen in plakjes, snij de paprika’s in ringen en hak de koriander fijn.

Bedek de bodem van een tagine met de groenten en leg de visfilets erop, bestrooi het met de specerijen. Giet er de olie en zoveel water bij dat de vis nét onderstaat.

Dek af en laat het gerecht gedurende 30-45 minuten gaar koken.

Serveer met Marokkaans brood en geef er schijfjes citroen bij.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 65 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team