Zoeken

Wedstrijd Marokko-Oekraïne: waar en wanneer te zien?

27 juli 2024 - 15:30 - Sport

©

Na de chaotische maar succesvolle wedstrijd tegen Argentinië (2-1), staat het Marokkaanse Olympische team klaar voor hun volgende uitdaging: Oekraïne. Dit is hun tweede wedstrijd in het Olympisch voetbaltoernooi in Parijs. Maar waar en wanneer kunnen we deze wedstrijd live volgen?

De Atlas Leeuwen zijn er helemaal klaar voor. Na hun laatste trainingssessie op vrijdag 26 juli in het Stadion Salif-Keita in Saint-Étienne, zijn de spelers van Tarik Sektioui vastberaden om de Oekraïners te verslaan en zo een stap dichter bij de kwartfinales te komen. "Tijdens deze trainingssessie heeft bondscoach Tarik Sektioui de laatste puntjes op de i gezet", aldus de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) op de officiële website.

Lees ook: Marokko wint twee uur na wedstrijd alsnog van Argentinië dankzij VAR (video)

Enkele uren voor de aftrap straalt de coach van het Marokkaanse Olympische team rust en vertrouwen uit. "De wedstrijd tegen Oekraïne wordt niet makkelijk. We hebben veel concentratie, tactische discipline en geduld nodig. We hopen de Marokkanen blij te maken en de laatste wedstrijd tegen Irak met vertrouwen te spelen om zo ver mogelijk te komen in het toernooi", vertelde de coach van de Atlaswelpen aan de pers na de trainingssessie. Het wordt zeker geen makkelijke opgave, want de Oekraïners zullen er alles aan doen om zich te herstellen van hun eerdere nederlaag tegen Irak (2-1) in Lyon.

Lees ook: Marokko stunt tegen Argentinië dankzij slimme strategie coach Sektioui

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag om 16.00 uur (Marokkaanse tijd) en 17.00 uur (Nederlandse en Belgische tijd) in het Stadion Geoffroy-Guichard in Saint-Étienne. Je kunt de wedstrijd live volgen op France TV Sport, Eurosport 5 en Arryadia TNT.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team