Zoeken

Voormalig Barça-ster op vakantie in Marrakech

23 september 2024 - 17:10 - Sport

©

De Braziliaanse voetballer Rafinha Alcântara, die ooit schitterde bij FC Barcelona, brengt momenteel zijn vakantie door in het betoverende Marrakech.

Samen met zijn vrouw verkent Rafinha Alcântara de vele toeristische trekpleisters van de stad, zoals het indrukwekkende El Badi-paleis, het bruisende Djemaa-el-Fna-plein en de sfeervolle medina. Op Instagram deelt hij zijn ervaringen met zijn volgers, waaronder een foto waarop hij trots het Marokkaanse voetbalshirt van Achraf Hakimi draagt.

Lees ook: Bekende voetballer geniet van luxe vakantie in Marrakech

Rafinha is niet de eerste beroemdheid die bezwijkt voor de charmes van Marrakech. De stad staat wereldwijd bekend als een topbestemming voor vakantiegangers, en vele beroemdheden hebben er al genoten van hun vrije tijd. Zo brachten onder andere de Franse voetballer Eduardo Camavinga, de Kameroense voetballer Karl Toko Ekambi, de Franse voetballer Kylian Mbappé, de Amerikaanse actrice Chloë Grace Moretz, de voormalige Russische tennisster Maria Sharapova en de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy met zijn vrouw een bezoek aan de ’rode stad’.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team