Zoeken

Walid Regragui trots op keuze Osame Sahraoui

9 september 2024 - 17:10 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui heeft zijn waardering uitgesproken voor Osame Sahraoui, de aanvaller van Lille die onlangs de keuze heeft gemaakt om voor Marokko te spelen in plaats van Noorwegen.

Tijdens een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Lesotho, benadrukte Regragui zijn trots op Sahraoui’s beslissing. "Ik volg Sahraoui al een tijdje," aldus Regragui. Hij voegde eraan toe dat de keuze van Osame Sahraoui om voor Marokko te spelen in plaats van Noorwegen, een belangrijke ontwikkeling is. De jonge aanvaller zal dit seizoen in de UEFA Champions League spelen met Lille, wat Regragui de mogelijkheid biedt om hem nog beter te volgen.

Lees ook: Noorwegen verliest Marokkaans talent

Walid Regragui waardeert vooral het feit dat Osame Sahraoui zijn voorkeur heeft gegeven aan Marokko. "Wat me vooral aanspreekt, is dat hij Noorwegen heeft afgewezen om voor Marokko te spelen. Tegenwoordig willen veel spelers voor het nationale team spelen, iets wat in het verleden niet altijd het geval was," verklaarde de coach. Hij heeft inmiddels persoonlijk gesproken met Sahraoui, die hem heeft verteld dat hij bereid is om te vechten voor zijn plek in het team. "Dit verdient waardering," voegde Regragui eraan toe.

Lees ook: Walid Regragui praat over "ruzie" Hakim Ziyech en Brahim Diaz (video)

Marokko speelt deze maandag tegen Lesotho in de tweede ronde van de kwalificaties voor de Afrika Cup 2025. Lesotho verloor zijn eerste wedstrijd met 3-1 tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek. De wedstrijd tussen Marokko en Lesotho vindt plaats om 20:00 uur in het Adrar stadion in Agadir. De wedstrijd zal live worden uitgezonden op Arryadia en beIN Sports HD.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team