Zoeken

Walid Regragui houdt vast aan Hakim Ziyech ondanks kritiek

20 augustus 2024 - 23:55 - Sport

©

Walid Regragui, bondscoach van het Marokkaans elftal, blijft vertrouwen houden in Hakim Ziyech, ondanks diens moeizame periode bij zijn Turkse club Galatasaray.

Er waren stemmen opgegaan om de Atlas Leeuw te vervangen door Ilias Akhomach, die indruk maakte tijdens de Olympische Spelen in Parijs, maar Regragui is niet van plan om Ziyech uit de selectie te zetten.

Lees ook: Hakim Ziyech geniet van vakantie in Marrakech (foto)

De bondscoach heeft naar verluidt een lang gesprek gehad met Hakim Ziyech, waarin hij hem verzekerde van zijn vertrouwen en het belang van zijn rol binnen het team. Marokko bereidt zich voor op de Afrika Cup, die volgend jaar in het koninkrijk wordt gehouden, en Regragui ziet Ziyech als een belangrijke schakel in dat proces.

Met deze beslissing lijkt Walid Regragui een einde te willen maken aan de kritiek en de oproepen om wijzigingen aan te brengen in de selectie van Marokko. Hij toont zich daarmee loyaal aan Ziyech, ondanks de mindere prestaties van de speler bij zijn club.

Lees ook: Coach Galatasaray eist vertrek Hakim Ziyech

Marokko speelt op 6 september tegen Gabon en op 9 september tegen Lesotho in de eerste twee kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup 2025. Regragui heeft de definitieve selectie voor deze wedstrijden nog niet bekendgemaakt, maar dat zal naar verwachting op 28 augustus gebeuren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team