Zoeken

Moeilijke tijden voor Hakim Ziyech

19 augustus 2024 - 22:10 - Sport

©

Hakim Ziyech wil Turkije verlaten om een herhaling van zijn Europese tegenslagen te voorkomen. De Marokkaanse international heeft zijn zaakwaarnemer gevraagd om aanbiedingen uit de Qatarese en Saoedische competities te bekijken.

Komt er een einde aan de wittebroodsweken tussen Galatasaray en Hakim Ziyech? Na de 5-0 nederlaag van Galatasaray tegen Besiktas in de Turkse Supercup is trainer Okan Buruk woedend op de Marokkaanse international en heeft hij geëist dat de 31-jarige speler wordt ontslagen.

Lees ook: Galatasaray woedend op Hakim Ziyech

Ziyech zelf wil zijn voetbalcarrière elders voortzetten. Volgens lokale bronnen is hij niet van plan om dezelfde situatie te doorstaan als bij Chelsea onder zijn voormalige coach Thomas Tuchel, waar hij vaak op de bank belandde. Hij heeft zijn zaakwaarnemer gevraagd om aanbiedingen uit Qatar en Saoedi-Arabië te bekijken.

Lees ook: Coach Galatasaray eist vertrek Hakim Ziyech

De Atlas Leeuw werd vorig seizoen door Chelsea uitgeleend aan Galatasaray voor een bedrag van 3,6 miljoen euro. Eind juni tekende hij officieel een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen. De Turkse club heeft de koopoptie gelicht, die gratis werd dankzij clausules in het contract. Maar de recente prestaties van de voormalige middenvelder van Chelsea garanderen niet dat hij bij de Turkse club zal blijven. Ondanks zijn 8 doelpunten en 4 assists in 23 wedstrijden wordt zijn rendement als onvoldoende beschouwd gezien zijn hoge salaris.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team