Zoeken

Wedstrijd Marokko-Brazilië: waar en wanneer te zien?

29 september 2024 - 06:00 - Sport

©

Na een zinderende overwinning op Iran (4-3) staan de Atlas Leeuwen klaar voor een nieuwe uitdaging in de kwartfinale van het WK futsal: een confrontatie met het grote Brazilië. De inzet is hoog, want een overwinning zou betekenen dat Marokko voor het eerst in de geschiedenis de halve finale van een WK zaalvoetbal bereikt.

De twee teams hebben elkaar in het verleden vier keer ontmoet in vriendschappelijke wedstrijden, met één overwinning voor Marokko en twee voor Brazilië. De Braziliaanse bondscoach Marquinhos Xavier is niet verrast dat ze Marokko in deze fase van het toernooi treffen. Hij heeft de ontwikkeling van het Marokkaanse team gevolgd en verwacht een spannende wedstrijd.

Lees ook: Atlas Leeuwen klaar voor Braziliaanse clash

Hoewel Brazilië twee van de eerdere ontmoetingen met Marokko heeft gewonnen, is het team zich bewust van de uitdaging die voor hen ligt. De hele Braziliaanse delegatie was aanwezig bij de achtste finale tussen Marokko en Iran. Ondanks blessures wist Marokko de nummer vier van de wereld, Iran, te verslaan. "Jullie hebben gezien dat we ondanks de blessures de beste ploeg van Azië hebben verslagen", zei Hicham Dguig na afloop van de wedstrijd.

Lees ook: Marokko onderuit tegen Portugal op WK futsal

Kan Marokko opnieuw stunten en Brazilië verslaan om zo de halve finale te bereiken? De wedstrijd vindt plaats op zondag 29 september in het Bukhara Universal Sports Complex en is live te volgen op de Marokkaanse zender Arryadia om 13:30 uur (Marokkaanse tijd) en 14:30 uur in Europa. Voor wie de wedstrijd online wil streamen, is deze ook te zien op Fifa+, BeIn en l’Équipe TV.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team