Zoeken

Azzedine Ounahi maakt indruk bij debuut in Griekenland (video)

25 september 2024 - 06:00 - Sport

©

Azzedine Ounahi heeft afgelopen zondag zijn debuut gemaakt voor Panathinaikos in de wedstrijd tegen Panserraikos. Hij droeg direct bij aan de 3-1 overwinning van de Griekse club.

De Marokkaanse international heeft nog maar net voet gezet op Griekse bodem, maar maakt nu al indruk. Tijdens zijn eerste officiële wedstrijd voor Panathinaikos liet hij zien wat hij in huis heeft. Hoewel hij geen doelpunten maakte of assists gaf, bewees hij wel degelijk over de kwaliteiten te beschikken om een belangrijke speler te worden in het elftal van coach Diego Alonso. Sport24 beschreef Ounahi’s prestatie tijdens de overwinning op Panserraikos als belangrijk en gaf enkele statistieken vrij over zijn spel.

Lees ook: Azzedine Ounahi wijst XXL-bod af

Azzedine Ounahi stond 87 minuten in de basis en raakte de bal 112 keer aan. Hij gaf 68 accurate passes van de 77 pogingen (een slagingspercentage van 88%). Daarnaast creëerde hij drie grote kansen voor zijn teamgenoten en probeerde hij vier keer een vrije trap te nemen, waarvan er één succesvol was. Met drie schoten op doel was Ounahi actief in de aanval en zorgde hij voor problemen bij Panserraikos. De 24-jarige speler toonde zich ook effectief in duels, met drie succesvolle dribbels uit vier pogingen en elf gewonnen duels op de grond van de negentien.

Lees ook: Azzedine Ounahi verlaat Marseille voor nieuw avontuur

Ondanks twintig balverliezen leverde Ounahi ook een belangrijke defensieve bijdrage, met één onderschepping, vier tackles en vier overtredingen tegen hem. Na een moeizame periode bij Marseille lijkt de Marokkaanse middenvelder een veelbelovende nieuwe start te maken in Griekenland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team