Zoeken

Briouats met jben of roomkaas

Briouats met jben of roomkaas
Ingrediënten

 400g roomkaas of jben
 8 eieren
 50g boter
 10 vellen filodeeg
 Zout
 Peper
 Tijm

In een pan doe de jben of verse roomkaas, boter, een snufje zout, peper en tijm. Voeg de geklopte eieren toe en bak al roerend tot het mengsel dik wordt.

Snijd de filovellen in 4 lange repen. Plaats een beetje vulling aan het einde van elke reep en vouw in een driehoekvorm. Om de briouats te sluiten, gebruik een beetje eigeel.

Bak elke briwat in warme olie, laat uitlekken en serveer warm.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 30 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team