Zoeken

Buschauffeur onwel in Tanger, passagiers ontsnappen aan ramp

28 september 2024 - 16:20 - Marokko

©

Passagiers van een stadsbus in Tanger hebben donderdag een angstaanjagende ervaring doorstaan toen hun chauffeur plotseling onwel werd en de controle over het voertuig verloor. De bus van vervoersbedrijf Alsa, raakte van de weg en kwam tot stilstand in een greppel, nadat hij eerst tegen een boom was gebotst.

Volgens ooggetuigen gebeurde het ongeluk op de weg van Aharrarine. De chauffeur werd tijdens het rijden plotseling onwel, waardoor hij de controle over de bus verloor. De passagiers bleven ongedeerd terwijl de chauffeur met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

Lees ook: Drama nipt voorkomen: bus brandt volledig uit in Tetouan

Na het ongeval uitten verschillende passagiers hun ongenoegen over de reactie van het busbedrijf. Ze beschreven het gedrag van Alsa-medewerkers als "onverantwoordelijk" en beweerden dat ze probeerden de details van het incident te verdoezelen.

Volgens getuigenissen werden de passagiers snel overgeplaatst naar een andere bus zonder enige uitleg of excuses, wat tot frustratie leidde.

Lees ook: Busbedrijf Alsa onder vuur in Tanger

Alsa heeft tot nu toe geen officiële verklaring afgegeven over het incident of de gezondheidstoestand van de chauffeur. De kritiek op het busbedrijf neemt toe, met oproepen voor strengere veiligheidsmaatregelen in het openbaar vervoer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team