Zoeken

Europese clubs in de rij voor Marokkaanse topscorer

5 augustus 2024 - 15:30 - Sport

©

Soufiane Rahimi, de Marokkaanse spits van Al Ain, is een gewild man op de transfermarkt. Zijn indrukwekkende prestaties op de Olympische Spelen in Parijs, waar hij met vijf doelpunten topscorer is, hebben de interesse gewekt van verschillende Europese clubs.

Rahimi speelde een cruciale rol in het bereiken van de halve finale door het Marokkaanse team, een historische prestatie. Zijn deelname aan de Spelen zou de springplank kunnen zijn naar een carrière in Europa.

Lees ook: XXL-bod voor Soufiane Rahimi

Clubs als Olympique Lyonnais, Villarreal en Stuttgart hebben hun oog laten vallen op de Marokkaanse aanvaller. Maar een overstap naar Europa lijkt voorlopig niet aan de orde. Al Ain is niet van plan om Rahimi te laten gaan en de speler zelf laat zijn toekomst in handen van zijn club.

Lees ook: Transfersoap rond Soufiane Rahimi houdt aan

Eerder toonden ook Saudische clubs als Al-Ittihad en Al-Nassr interesse in het Marokkaans talent. Deze interesse is niet verwonderlijk gezien zijn uitstekende prestaties bij Al Ain, waar hij vorig seizoen topscorer werd in de Aziatische Champions League en een belangrijke bijdrage leverde aan het winnen van de titel.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team