Zoeken

Marokkaanse Leeuwenwelpen in trek na Olympisch succes

5 augustus 2024 - 07:00 - Sport

©

De Marokkaanse olympische voetballers trekken de aandacht van Europese en Arabische topclubs na hun indrukwekkende prestaties in Parijs.

Volgens het Portugese Record heeft Benfica een bod van 8 miljoen euro uitgebracht op Zakaria Al Wahdi, die momenteel speelt voor KRC Genk in België.

Lees ook: Olympische halve finale Marokko-Spanje binnen no time uitverkocht

Soufiane Rahimi, de topscorer van het Olympisch toernooi met vijf doelpunten, staat in de belangstelling van Europese clubs als Olympique Lyonnais, Stuttgart en Villarreal. Ook de Saudische clubs Al Ittihad en Al Hilal hebben interesse, maar zijn club Al Ain lijkt niet bereid hem te laten gaan.

Ilias Akhomach van Villarreal wordt begeerd door de Engelse clubs Aston Villa en West Ham. Oussama Targhalline, middenvelder van het Marokkaanse team, trekt de aandacht van Nederlandse en Franse clubs.

Lees ook: Marokko mist sterspeler in halve finale tegen Spanje

Deze plotselinge interesse is te danken aan de uitstekende prestaties van de Marokkaanse ploeg op de Olympische Spelen. Het team van coach Tarik Sektioui plaatste zich voor de halve finale na een klinkende 4-0 overwinning op de Verenigde Staten. Maandag nemen ze het op tegen Spanje in het Stade Vélodrome in Marseille.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team