Zoeken

GNV hervat Marhaba-veerdienst Almería-Nador

29 juni 2024 - 21:20 - Marokkanen in het buitenland

©

In het kader van Operatie Marhaba 2024 heeft GNV de heropening aangekondigd van de seizoensgebonden veerdienst Almería-Nador om het reizen voord de Marokkaanse diaspora te vergemakkelijken.

Grandi Navi Veloci (GNV) heeft de seizoensgebonden lijn Almería-Nador, die al sinds juli 2022 actief is, opnieuw gelanceerd. "Hiermee zet GNV zich voor een nieuw jaar in om samen te werken met alle betrokken instanties om het succes van Operatie Marhaba te waarborgen, die op 5 juni van start ging", aldus de rederij.

Lees ook: GNV vestigt zich in Nador: focus op Marokkaanse diaspora

Dit jaar heeft GNV vijf wekelijkse afvaarten gepland tussen Almería en Nador. De veerboten vertrekken ’s nachts vanuit de Andalusische haven op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en komen in de vroege ochtend aan in de Marokkaanse haven aan, meldt de rederij. Deze maritieme route is een aanvulling op de lijn Barcelona-Tanger die GNV het hele jaar door verzorgt.

Lees ook: Passagiers veerboot GNV stranden 48 uur in Tanger: "Een hel"

"Passagiers kunnen nu hun tickets kopen door slechts 20% van het tarief te betalen en de rest van het bedrag 30 dagen voor vertrek te voldoen", voegt de rederij toe, die ook de aanstaande opening van een nieuw kantoor bij de ingang van de haven van Nador heeft aangekondigd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team