Zoeken

Goed nieuws voor Hakim Ziyech

21 september 2024 - 11:20 - Sport

©

Goed nieuws voor Hakim Ziyech en zijn fans: de Marokkaanse middenvelder is terug in Istanbul om verder te werken aan zijn herstel na een blessure die hij opliep tijdens een interland met het Marokkaans elftal.

Hakim Ziyech liep een blessure op aan zijn rechterbovenbeen tijdens de kwalificatiewedstrijd tegen Lesotho voor de Afrika Cup 2025. Hij moest het veld vroegtijdig verlaten en reisde naar Nederland voor verder onderzoek en behandeling.

Lees ook: Nieuwe tegenvaller voor Hakim Ziyech

"Tijdens de wedstrijd van het Marokkaanse nationale team tegen Lesotho voelde onze speler Hakim Ziyech pijn in zijn rechterbovenbeen. Na onderzoek in ons sponsorziekenhuis Medicana werd een tweedegraads verrekking (verstuiking, bloeding en gedeeltelijke scheuring) in de rechterbovenbeenspier vastgesteld. De behandeling van onze speler Hakim Ziyech is begonnen," aldus een verklaring van Galatasaray op vrijdag 20 september.

Lees ook: Hakim Ziyech maakt eisen bekend

Ondanks de blessure wordt verwacht dat Ziyech binnenkort weer kan aansluiten bij de groepstraining. Dit is goed nieuws voor bondscoach Walid Regragui, vooral na de blessure van Brahim Diaz.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team