Zoeken

Hakim Ziyech blijft bij Galatasaray en speelt Europa League

6 september 2024 - 22:10 - Sport

©

Hakim Ziyech zal zijn voetbalcarrière voortzetten bij Galatasaray, ondanks eerdere berichten in de media dat hij zou vertrekken naar Qatar of Griekenland.

De Turkse topclub heeft hem opgenomen in de selectie voor de Europa League, waarmee een einde komt aan de speculaties over een transfer naar de Qatar Stars League, de Eredivisie of de Griekse competitie.

Lees ook: Hakim Ziyech onder druk

Ziyech kwam in augustus 2023 over van Chelsea naar Galatasaray op huurbasis met een optie tot koop. Deze transfer had een waarde van 3,6 miljoen euro. Galatasaray lichtte de koopoptie, die dankzij bepaalde clausules gratis was geworden, maar Ziyech’s recente prestaties leken zijn toekomst bij de Turkse club onzeker te maken.

Lees ook: Hakim Ziyech verruilt Turkije voor oliedollars

Onder de nieuwe trainer Okan Buruk zat Ziyech de laatste twee competitiewedstrijden tegen Konyaspor en Adana Demirspor op de bank. Toch krijgt hij nu een nieuwe kans en blijft hij in Turkije. Momenteel is hij in Marokko om met de Atlas Leeuwen te spelen tegen Gabon in de eerste kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup 2025.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team