Zoeken

Dit eist Galatasaray om Hakim Ziyech te laten gaan

3 september 2024 - 19:40 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech wil Galatasaray verlaten, maar zijn gewenste terugkeer naar Ajax Amsterdam lijkt niet te gaan gebeuren. In plaats daarvan zou hij deze zomer naar een Griekse club kunnen vertrekken.

Ziyech is teleurgesteld over zijn Turkse avontuur en wil weg bij Galatasaray. Hij zou graag terugkeren naar Ajax, waar hij succesvolle jaren beleefde, maar er is geen contact geweest met de Amsterdamse club. Volgens Sport Time is Olympiakos het meest geïnteresseerd in de speler. Galatasaray is echter niet van plan Ziyech te laten gaan voor minder dan 3 miljoen euro.

Lees ook: Moeilijke tijden voor Hakim Ziyech

De relatie tussen Hakim Ziyech en Galatasaray lijkt volledig verzuurd. Ziyech heeft alle foto’s met betrekking tot Galatasaray van zijn Instagram-account verwijderd. Na op de bank te zijn gezet tijdens de laatste wedstrijd, is de Marokkaanse international vastbesloten om Turkije deze zomer te verlaten.

Lees ook: Hakim Ziyech: Ajax terug in beeld

Ziyech kwam in augustus 2023 op huurbasis van Chelsea naar Galatasaray, met een optie tot koop. De transfer had een waarde van 3,6 miljoen euro. De Turkse club heeft de koopoptie inmiddels gelicht, maar Ziyech’s recente prestaties zijn niet overtuigend genoeg om zijn plek in het team te garanderen. Ondanks 8 doelpunten en 4 assists in 23 wedstrijden, wordt zijn rendement als onvoldoende beschouwd gezien zijn hoge salaris.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team