Zoeken

Hakim Ziyech-Galatasaray: de scheiding

2 september 2024 - 15:30 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech is teleurgesteld over zijn Turkse avontuur en wil Galatasaray deze zomer verlaten om terug te keren naar Europa, meer bepaald naar Nederland.

Ziyech is duidelijk ontevreden bij Galatasaray. Hij heeft alle foto’s met betrekking tot de club van zijn Instagram-account verwijderd, wat wijst op een definitieve breuk. Na tijdens de laatste wedstrijd op de bank te zijn gezet, is de Marokkaanse international vastbesloten om Turkije deze zomer te verlaten. Zijn wens is om terug te keren naar Ajax, de club waar hij enkele van de beste momenten uit zijn voetbalcarrière beleefde. Ziyech speelt nu tegen de klok, want de transfermarkt in Nederland sluit op maandag 2 september.

Lees ook: Hakim Ziyech: Ajax terug in beeld

De Atlas Leeuw werd vorig seizoen door Chelsea uitgeleend aan Galatasaray voor een bedrag van 3,6 miljoen euro. Eind juni tekende hij officieel een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen. De Turkse club lichtte de koopoptie, die gratis werd dankzij bepaalde clausules, maar de recente prestaties van de voormalige middenvelder van Chelsea garanderen zijn behoud bij de Turkse club niet. Ondanks zijn 8 doelpunten en 4 assists in 23 wedstrijden wordt zijn rendement als onvoldoende beschouwd gezien zijn hoge salaris.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team