Zoeken

Hakim Ziyech terug fit: rentree voor Marokko in zicht?

2 oktober 2024 - 20:30 - Sport

©

Hakim Ziyech is terug! De Marokkaanse aanvaller van Galatasaray heeft zijn blessure achter zich gelaten en is weer begonnen met trainen. De vraag is nu of bondscoach Walid Regragui hem zal selecteren voor de aankomende wedstrijden van het Marokkaanse elftal.

Ziyech moest de afgelopen tijd revalideren van een blessure die hij opliep tijdens een interland tegen Lesotho. Hij trainde individueel in de sportschool van Galatasaray en sloot onlangs weer aan bij de groepstrainingen, onder begeleiding van de fysiotherapeut.

Lees ook: Hakim Ziyech riskeert zijn plaats in Marokkaanse selectie na Palestina-steun

De 31-jarige Atlas Leeuw speelde zijn laatste wedstrijd voor Galatasaray in september, na de interlands van Marokko tegen Gabon en Lesotho. Mogelijk maakt hij binnenkort zijn rentree voor de Turkse club. Ook bondscoach Walid Regragui houdt de situatie van Ziyech nauwlettend in de gaten. Marokko speelt binnenkort tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek in het kader van de kwalificatie voor de Afrika Cup 2025 die in Marokko wordt gehouden.

Lees ook: Moeilijke tijden voor Hakim Ziyech

Tijdens de wedstrijd tegen Lesotho liep Ziyech een blessure op aan zijn rechterbovenbeen. Galatasaray bracht destijds een verklaring naar buiten: "Tijdens de wedstrijd van het Marokkaans elftal tegen Lesotho in de kwalificatie voor de Afrika Cup, voelde onze speler Hakim Ziyech pijn in de rechter hamstring. Bij onderzoek in ons sponsorziekenhuis Medicana werd een verrekking van de tweede graad (verstuiking, bloeding en gedeeltelijke scheuring) in de rechter hamstring vastgesteld. De behandeling van onze speler Hakim Ziyech is begonnen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team