Zoeken

Moeilijke tijden voor Hakim Ziyech

30 september 2024 - 17:10 - Sport

©

Hakim Ziyech bevindt zich in een lastige situatie bij Galatasaray. De Marokkaanse international, die eerder zijn ongenoegen uitte over zijn reserverol tijdens de wedstrijd tegen Young Boys, heeft tijdens de afgelopen transferperiode geen nieuwe club kunnen vinden.

Hoewel Ziyech bij Galatasaray is gebleven omdat er geen aantrekkelijke aanbiedingen waren, lijkt hij niet in de plannen van trainer Okan Buruk voor te komen dit seizoen. Buruk wil de harmonie binnen het team bewaren en overweegt daarom om Ziyech te laten gaan.

Lees ook: Hakim Ziyech haal hard uit naar Marokkaanse regering

Bovendien bevatte Ziyech’s contract een clausule die automatische verlenging met een jaar mogelijk maakte als hij in 50% van de officiële wedstrijden zou spelen. Volgens bronnen is de club niet van plan om deze optie te activeren.

Lees ook: Ziyech weigert te zwijgen: na Palestina nu ook steun aan Libanon

Hakim Ziyech kwam in augustus 2023 op huurbasis van Chelsea naar Galatasaray en zag zijn koopoptie afgelopen zomer gratis gelicht worden dankzij contractuele voorwaarden. Ondanks 8 doelpunten en 4 assists in 23 wedstrijden waren zijn prestaties niet overtuigend genoeg. De Marokkaanse middenvelder wordt gezien als te duur voor zijn geleverde prestaties.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team