Zoeken

Hakim Ziyech: transfer naar Saoedi-Arabië lonkt

15 augustus 2024 - 18:00 - Sport

©

De toekomst van Hakim Ziyech bij Galatasaray lijkt onzeker. De Marokkaanse middenvelder zou in de belangstelling staan van clubs uit Saoedi-Arabië. Zijn zaakwaarnemer heeft de Turkse clubleiding laten weten dat er concrete aanbiedingen zijn uit de Golfstaten.

"Er is vraag naar Ziyech vanuit de Golfregio. Als jullie willen, kan ik een officieel bod overhandigen", aldus de zaakwaarnemer tegen de Turkse clubleiding. Galatasaray lijkt niet onwelwillend tegenover een transfer. De club wil graag de salariskosten drukken en Ziyech heeft vorig seizoen niet volledig aan de verwachtingen voldaan.

Lees ook: Coach Galatasaray eist vertrek Hakim Ziyech

Ondanks acht goals en vier assists in 23 wedstrijden, wordt zijn bijdrage als onvoldoende beschouwd gezien zijn hoge salaris. Ziyech kwam afgelopen zomer over van Chelsea en heeft nog een contract tot medio 2025. Omdat zijn contract binnenkort afloopt, ziet Galatasaray een transfer deze zomer als een kans om nog wat geld aan hem te verdienen.

Lees ook: Galatasaray woedend op Hakim Ziyech

De clubleiding heeft vorige week een evaluatievergadering gehouden om de oorzaken van de zware 5-0 nederlaag tegen Beşiktaş in de bekerfinale te analyseren. Naar aanleiding hiervan is besloten om de zaakwaarnemers van zowel Ziyech als Wilfried Zaha te informeren dat zij tijdens de huidige zomerse transferperiode op zoek moeten naar een nieuwe club voor hun cliënten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team