Zoeken

Ziyech schittert, maar toekomst blijft onzeker

20 juli 2024 - 09:40 - Sport

©

Hakim Ziyech heeft Galatasaray met een glansrol naar een 4-1 overwinning op FK AS Trencin geleid in een oefenwedstrijd. De toekomst van de Marokkaanse international bij de Turkse club blijft echter onzeker.

Ziyech bewees opnieuw zijn waarde door in de 22e minuut het tweede doelpunt voor Galatasaray te scoren en zo de voorsprong op de Slowaken uit te bouwen. Deze oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen eindigde in een klinkende overwinning voor Galatasaray. Het nieuwe seizoen begint op 3 augustus met de Turkse Supercup, waarin de landskampioen het opneemt tegen Besiktas.

Lees ook: Hakim Ziyech opgelicht door Galatasaray?

Of Hakim Ziyechook volgend seizoen bij Galatasaray blijft, is nog onduidelijk. Vorig seizoen werd hij door Chelsea uitgeleend voor een bedrag van 3,6 miljoen euro. Eind juni tekende hij officieel een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. Galatasaray heeft de optie tot koop gelicht, die dankzij bepaalde clausules na afloop van het jaar gratis werd. Ondanks deze contractverlenging gaan er geruchten dat Ziyech mogelijk vertrekt. Een nieuwe regel van de Turkse voetbalbond die het aantal buitenlandse spelers beperkt, zou de clubleiding dwingen om afscheid van hem te nemen.

Lees ook: Hakim Ziyech: "Ik heb geen enkel bod gekregen van een Saoedische club"

De 32-jarige Marokkaanse international scoorde dit seizoen acht doelpunten en gaf vier assists in 23 wedstrijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team