Zoeken

Harde klap voor Yassine Bounou

14 oktober 2024 - 13:50 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui maakt zich zorgen over de blessure van doelman Yassine Bounou. De keeper moest in de eerste helft van de wedstrijd tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek geblesseerd van het veld. Marokko won de wedstrijd met 5-0 en staat aan de leiding in groep B van de kwalificatie voor de Afrika Cup 2025.

"Helaas raakte Yassine Bounou geblesseerd terwijl hij in goede vorm was", zei Regragui na de wedstrijd. "Ik hoop dat het meevalt en dat hij niet lang aan de kant staat." De bondscoach hoopt dat Bounou, die speelt voor de Saoedische club Al-Hilal, snel herstelt. "We hopen dat hij erbij kan zijn tijdens de volgende trainingsstage, want hij is een belangrijke speler voor ons."

Lees ook: Cristiano Ronaldo: "Bounou is beste keeper van Saudi-Arabië"

Bounou viel na 32 minuten uit en werd vervangen door Munir Mohamedi, doelman van RS Berkane. Mohamedi deed het goed, tot tevredenheid van Regragui. "Het is jammer dat Bounou geblesseerd raakte, hij was in topvorm", aldus de bondscoach. "Maar ik heb het geluk dat ik twee geweldige keepers in mijn selectie heb. Mohamedi heeft het na de blessure van Bounou uitstekend gedaan."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team