Zoeken

Marokkaanse luchthaven in wereldtop

5 oktober 2024 - 07:00 - Marokko

©

Een Indonesische website heeft een lijst gepubliceerd met de acht mooiste luchthavens ter wereld. Daaronder bevindt zich een Marokkaanse luchthaven die opvalt door zijn adembenemende architectuur.

De luchthaven Marrakech-Menara staat op de vierde plaats in de lijst van Tempo.co. "De luchthaven Marrakech-Menara is de op één na grootste luchthaven van Marokko en wordt beschouwd als een van de mooiste van Afrika", schrijft de website. "Met zijn strakke architectuur en 21e-eeuwse decoratie is Marrakech een populaire vakantiebestemming geworden voor Europese reizigers. Het open ontwerp laat natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een warme en gastvrije sfeer."

Lees ook: Kakkerlakkenplaag op luchthaven Marrakech Menara (video)

De internationale luchthaven Changi in Singapore staat bovenaan de lijst, bekend om zijn uitstekende technologie en netheid. Op de tweede plaats staat Incheon International Airport in Seoul (Zuid-Korea), gevolgd door Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport in Spanje. Peking Daxing International Airport in China staat op de vijfde plaats. Daarna volgen Hamad International Airport in Doha (Qatar) en Dubai International Airport (Verenigde Arabische Emiraten). Kansai International Airport in Osaka (Japan), bekend om zijn innovatieve ontwerp op een kunstmatig eiland, sluit de top 8 af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team